keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Jännittävän aika on pitkä

Ensimmäinen vauvanvaateostos
oli viime viikolla
pakko tehdä
Tänään on kp 27/26 eikä menkkoja vielä ainakaan näy!
Niin no joo, suurimmaksi osaksi kiertoni on aina ollut sen 28 pvää, mutta tuo 26 on se viiden viimeisimmän keskiarvo ja tuijotan nyt siis sitä. Toissapäivästä alavatsan vihlailut ovat nyt laantuneet, arvelisin äkkiseltään menkkojen kohta siis alkavan, mutta toistaiseksi ainoana tuloksena on toissailtainen hyvin, hyvin niukka ruskea vuoto, joka loppui heti alkuunsa (!!). Töissä wc-käynnit ovat nyt yhtä jännitystä, alkavatko vai eikö. Eilen tuli iltapäivästä sellainen pahan olon aalto, joka vain käväisi ja hävisi hetken kuluttua kokonaan. Jäiköhän taas syöminen heikommalle vai onko tämä nyt sitä? Argh, mitä jännitystä.

Viikonloppuun jos tällä menolla pääsisi niin voisi jo testailla!  Yksi ainokainen raskaustesti odottelee kylkyhuoneen kaapissa. Toivotaan parasta!
4 kommenttia:

 1. Nyt heti testaamaan, täällä jännitän sun puolesta! Kyllä noilla päivillä pitäis jo näkyä... ;) Plussatuulia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin luulisin, ja siksipä hiukkasen syyhyttäisi testata huomenna. Tämä päivä alkaakin olla lopuillaan eikä ole mtn tapahtunut! Täytynee katsoa tilannetta aamulla :)

   Poista
 2. Toivotaan parasta!! Hiiiih! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, alkaa tuntua ettei hermo kestä ja on pakko tehdä testi pian :D Nyt kyllä tippuu korkeelta, jos ne pahamaineiset nyt alkaisi, mutta olen aivan intona!

   Poista