tiistai 26. helmikuuta 2013

Womanlog

Jos ei jollakin ole vielä käytössä Womanlog -kalenteria, niin suosituksia satelee ainakin täältä! Womanlog on siis kuukautis -ja hedelmällisyyskalenteri, jonka saa ladattua älypuhelimiin. Ainakin android -sovelluksena sekä iPhone -puhelimiin iTunesista.

Itse opiskeluaikana ympyröin ja raapustin merkintöjä ihan paperikalenteriin, mutta älypuhelimen myötä tällainen hienous on tullut käyttöön. Enkä oikeastaan muuta osaisikaan enää käyttää.
Womanlog on siis sovellus, josta näkee kuukautisten alkamispäivän (jos epäsäännöllinen kierto, niin tämä hienous on tietysti melkeinpä merkityksetön, mutta saapahan hyvän arvauksen). Siitä näkee myös hedelmälliset päivät ja arvioidun ovulaatiopäivän. Lisäksi jokaiselle päivälle voi merkitä painon ja lämmön (näiden kehityksen näkee myös oikein diagrammina). Myös mielialan ja monta kehon kummalista oiretta ja kolotusta voi merkitä ylös.


Petitouhut ilmestyvät kuukausinäkymään kivoina pikku sydäminä Samoin lämpö näkyy jokaisen päivän pienessä ikkunassa ja vielä selkeämmin lämpöjen mahdollista nousua voi seurata diagrammista.
(Menee ehkä mainostukseksi, google voisi maksaa mulle jotain provikkaa tästä?:D)

Nämä toiminnot siis tuosta ilmaisesta versiosta, jonka saa ladattua täältä . 1,99e maksavassa Pro -versiossa taitaa olla vielä enemmän kaikkea, mutta tuo perusversio on mielestäni ihan riittävä.

Ps. Ja mikä ihaninta, sitten kun on raskaaksi tullut niin seuraava askel on Womanlog -pregnancy -sovellus, jonka käyttöönottoa toivon tietysti mahdollisimman pian! :D Sen ilmaisversiota voi kurkkia täältä. Minulla sekin on jo puhelimessa, mutta en ole mennyt vielä aloitusikkunaa pitemmälle.


(Ohessa olevat kuvat on lainattu mainitsemaltani Google Play -sivustolta)


3 kommenttia:

  1. Mullakin on käytössä toi sovellus! Mulla on pro-versio, koska kyllästyin ilmaisversion mainoksiin. Kätevää on myös se, että sovellus lähettää halutessa viikottain varmuuskopion sähköpostiin, eli jos puhelin jostain syystä tilttaa, niin päiväkirja on saatavissa takaisin. Itse oon ollut myös tyytyväinen, se on yksinkertainen, helppo. Sitä tulee kieltämättä tuijotettua päivittäin, laskettua dpo:ita ja muutenkin fiilisteltyä... :D

    VastaaPoista
  2. Hmm..eipä tuo pro-versio kyllä kallis olisi :) Ehkä sitten se pregnancy-pro -version voisi ottaa kun sen aika tulisi. Minäkin tiirailen tuosta joka päivä, että missä mennään kierron suhteen :)

    VastaaPoista
  3. Juuuri latasin itselle tuon pro-version kun siellä saa samalla seurattua tuota liman vaihtelua ja on enemmän mielialoja ;) ja jos raskaudun lataan heti sen pro:n siitä että saa kaikki hyödyt heti irti. Suosittelen kaikille kyllä vaikka vain tuota ilmaisversiota <3

    VastaaPoista