sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kuudes kerta toden sanoo?

Pienet alavatsan kipristelyt muutama päivä sitten antoivat vihiä, että taitaa olla menkat aluillaan. Ja niinhän ne sitten näpsäkästi sieltä alkoivat kp 26. Noh, olipahan normaalin pituinen kierto eikä tarvitse alkaa ihmetellä enempää, että miksi kiertoni heittelisi. Enkä jaksanut masistella hutia yhtään, jotenkin tiesin, ettei ole tärpännyt kuitenkaan. Mieheni ilme oli pettynyt, kun tokaisin perjantaina töistä tullessa menkkojen alkaneen. "No sen nyt oikeestaan arvasikin...", se lisäsi tarkoittaen petitouhujen vähälle jäämistä ovulaation aikoihin. Tottahan tuo. Ei kai se lapsi pyhästä hengestä sikiä, mutta luulisi nyt edes sen yhden kerran olevan onnekas! Olen aina uskonut kohtaloon ja siihen, että asiat järjestyvät niinkuin niiden on tarkoitettu menevän; mikähän tässä meidän kohdalla oikein nyt mättää? Toivon mukaan vain aikataulullisia ongelmia, ja tämä on niitä "hyvää kannattaa odottaa" -tilanteita.

Nyt harkitsen, että seuraavan yrityksen voisi kokeilla ilman ovulaatiotestejä, mutta saas nähdä, miten sitä malttaisi. Vähintään sitä kuitenkin tirkistelisi oletettua ovulaatio ajankohtaa kalenterista enkä osaisi antaa vain olla. No, uutta yritystä odotellessa sitten. Yk 6 siis seuraavana luvassa. 

Vapaapäivää viettelen nyt kotosalla, mies lähti käymään tuttavansa luona ja tässä tuijottelen kun sade ropisee ikkunaan. Tuttavamme naisystävä on raskaana, pian aivan viimeisillään ja siellä sitä varmaan ison mahan kanssa kahvitellaan. En jaksanut itse lähteä mukaan, viime yö meni valvoessa menkkakipujen kanssa eikä särkylääkkeetkään tahtoneet auttaa. Voi tätä ihanuutta. Jos vaikka siivoaisi parvekkeen piristykseksi.


Ps. Päivän aatos: Ehkäisyyn on ilmeisesti ollut aivan turha käyttää aiemmin rahaa, ei näytä olevan herkillä tämän naisen kohdalla raskautuminen! 


5 kommenttia:

 1. Olen lueskellut blogiasi ja mukava huomata, että kohtalotovereita löytyy. Meillä jätettiin ehkäisy pois 7kk sitten ja sitä ennen ehkäisy oli vain satunnaisesti mukana. Nyt menossa kp 23 ja ovulaation aikoihin tuli melko ahkerasti puuhasteltua. Jos vaikka nyt tärppäisi. Onnea yrittämiseen ja innolla jään odottamaan plussauutisia!

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt ihan samaa, että turhaan on kyllä tullut tuhlattua rahaa ehkäisyyn. Sai jäädä viimeiseksi kerraksi se vuoden takainen ehkäisypilleri.

  Mietin myös, että jos seuraavan kierron menisi ilman ovulaatiotestejä. Saas nähdä raaskiiko. Vehtailee sitten sen mukaan kun mieli tekee.

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Lueskelin blogiasi ja ajattelin kertoa oman tarinani, miten me onnistuimme. Jätimme ehkäisyn pois yli kaksi vuotta sitten. Välillä yritimme tosissaan saada lasta, välillä haave unohtui. Raskaaksi en silti tullut. Itkettyäni eräänkin kerran menkkojen alkaessa, etten voi ikinä saada lapsia, päätimme lopettaa yrittämisen kokonaan. Keskityin urheiluun ja työntekoon. Parisuhde oli eron partaalla, kunnes eräänä aamuna tein ihan huvin vuoksi testin, joka näytti plussaa. Varhaisultrassa kätilö kertoi minulla olevan kaiken kunnossa, olevani hyvinkin hedelmällinen. Hän itse epäili liian yrittämisen olevan syynä sille etten raskautunut. Psykologisia vaikutuksia raskaaksi tulemiseen kun ei ole paljoakaan tutkittu. Tsemppiä ja toivottavasti tästä oli apua! - Tiina 7+4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Alan itsekin uskoa, että ehkä on parempi jättää turhat intoilut ja alkaa elää ilman jatkuvaa yrittämistä. Vaikka se saattaisikin olla vaikeaa.

   Poista