perjantai 19. huhtikuuta 2013

Yk 5

Ovulaatiotestailut alkoivat jälleen kp 7 ja eilen kp 12 tuli tikkuun tuli testiviivaa vahvempi viiva. Huvittavan totista yrittämistä kun touhujen jälkeen ottaa tyynyn takamuksensa alle ja eikun jalat kattoon. Toivon mukaan tärppäisi nytten! Lähipiirissä lasketut ajat lähestyvät ja yksi lapsi on jo noussut seisomaan, kohta ottaa ensiaskeliaan. Niin se aika menee. Aina noita uutisia kuullessaan puskee tuskainen ajatus, että kumpa meillekin tulisi se plussa pian ja mielellään NYT.

Alkuinto on hieman lieventynyt kaikkien arjen kiireiden vuoksi, mutta kyllä näitä kiertopäiviä vaan laskeskelee kaiken lomassa koko ajan. Puhelimen Womanlog:ia täytyy vilkaista aina joka junamatkalla ja laskea kauanko olisi menkkojen alkuun tai ovulaatioon. Nyt on sitten taas se vaihe, jossa alkaa se odottelu, kuuluuko menkkoja vai ei. Toivottavasti ei, vaikka ensi kuulle onkin tullut sovittua kaikenlaista. Työkavereiden kanssa pitäisi lähteä risteilyllekin jossa ei varmaan kuivin suin olevaa ihmettelemättä katsottaisi.
Toivon todella, että saan perua sen keikan parin viikon päästä!

2 kommenttia:

  1. Toivotaan plussaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun vinkkasit tuosta Womanlogista, otin sen käyttööni aamulla. Helpottaa edes vähän epäsäännöllisen (ja pitkähkön) kierron kanssa taiteilua. Plussatuulia :)

    VastaaPoista