tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mitä ihmettä?

Eilen töissä pukuhuoneelle mennessäni sain sätkyn kun huomasin vuotaneeni läpi työhousujen (valkoiset kun ovat vaatteet niin jälki oli oikein imarteleva). Kierto olikin nyt sitten 23 päivää! Ei ikimaailmassa ole menkat alkaneet näin aikaisin! Äskettäin venyi pitemmäksi ja nyt tällainen lyhyempi kierto. Miksi kierto on nyt alkanut heitellä, voiko ehkäisyn poisjäänti vaikuttaa näin? Että aiemmin kellontarkka kierto alkaa temppuilla? Joku hormonihäiriö??
Jonkinmoista jomotusta alavatsalla oli tänään aamusella. Olisin halunnut jäädä seurailemaan, minkälaiseksi kivut äityvät, mutta oli pakko ottaa 400mg Ibumaxi koska oli ajotunnille meno, enkä halunnut siellä kipristellä jos oikein pahaksi kivut nousisivat. Nyt seurailen mitä tulee ja kauanko tämä nyt kestää  Vuoto on tänään ollut ihan veristäkin, mutta myös ruskehtavaa ja ohutta.

Kroppani on ilmeisesti seonnut lopullisesti. 

4 kommenttia:

 1. Oliko sinulla yhdistelmäpillerit ennen ehkäisystä luopumista? Pillereiden aikaan omat menkkani olivat nimenomaan kellontarkat ja kesti jonkin aikaa niiden lopettamisen jälkeen ennen kuin kierrot tasaantuivat. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä ihmetyttääkin kun ei ole pillereitä ollut. Noh, toivottavasti on normaalia kierron vaihtelua, ei meinaa ole ollut luontaista tähän mennessä ollenkaan.

   Poista
  2. Okei, no jospa kyseessä on vain jokin väliaikainen hormonien aiheuttama heitto kiertojen pituuksissa. :)

   Poista
 2. Täällä ihan sama juttu! (Mun blogissa on aiheesta lisää avautumista...) Mun kroppa on kans mennyt sekaisin. Olisko syy vaikkapa keväisessä katupölyssä tai jossain?!?

  VastaaPoista