torstai 4. huhtikuuta 2013

Tärppitoiveita taas

Ovulaatio oli ja meni ja nyt menossa laskelmieni mukaan dpo 8/ kp20.  Meni myös reissu, jonka aikana (tai alussa) ei tosiaankaan peitot heiluneet. Matkaväsymystä varmaan oli ilmassa tai sitten kaikki seksuaalinen into hävisi uuden kaupungin hälinään (harmi sinänsä, minä niin odottelin sitä hotellihuonetta...;)
Jotenkin on himot hukassa vielä tälläkin hetkellä. Kävi siis samoin, kuin edellisessä kierrossa, että pikku kaverit saatettiin matkaan päivää paria ennen ovulaatiota. Nyt siis toivotaan vain, että niitä olisi ollut odottelemassa juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa!

Muuta kummempaa oiretta en ole havainnut (en ole niitä kyllä etsinytkään) kuin että nännit ovat muuttuneet nyt parin päivän sisällä todella kipeiksi! Siis nännit, ei koko rinnat, mikä tuntuu hieman kummalliselta. Rintaliivien pukeminen ja kotipaidan käyttäminen ilman rintsikoita on tuskaista. Lämmöt ovat jääneet puolisen astetta, välillä melkein asteenkin verran, koholle ovulaation jälkeen.

Ensimerkkejä tärpistä? Tai sitten se todennäköisempi vaihtoehto; liian hankaavat rintsikat, lähestyvät menkat ja liian tehokkaat kodin lämpöpatterit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti