maanantai 8. huhtikuuta 2013

Petipuuhista

Naisen seksuaaliset halut on kummallinen asia. Ainakin jos miehiin vertaa, ne kun tuntuvat olevan aina valmiita mihin vuorokauden aikaan tahansa, missä tahansa ja missä asennossa tahansa. Mutta naiset, ne tarvitsevat pitempää lämmittelyä ja välillä tuntuu, mitä olen tyttökavereiden kesken aiheesta keskustellut, että halut vaihtelevat kuin vuoristoradassa! Joskus vaan tulee se kausi, jolloin seksi ei voisi vähempää kiinnostaa ja vaikka kuinka yrittäisikin toisen mieliksikin saada itseäänkin innostumaan niin ei vaan onnistu.

Itseni olen aina kokenut hyvin seksuaaliseksi ja olenpa joskus kehua repostellut, että mussa asuu vuoren varmasti pieni sisäinen mies, koska naisiin tyypillisesti yhdistettävä "pihtaaminen" ei ole koskaan ollut mun heiniä. Aikanaan edellisessä suhteessani tosin oli pitkiä kuivia kausia, mutta se johtui ainoastaan miehen painostuksesta joka söi kaikki halut. Sitä piinaavan ahdistavaa tunnetta kun illalla menee vuoteeseen ja tietää, että "äh...nyt sitä sitten PITÄISI ja TÄYTYISI", en halua enää koskaan. Onneksi ei ole nykyisessä suhteessani sitä ongelmaa. Jos ei haluta niin ei haluta, siitä ei toisen tarvitse vetää sohvakalustoa nenäänsä.

Tuntuu ainakin itsestäni, että tarvitsen jonkinlaista " valmistelua" asian tiimoilta. Niin varmaan aika moni muukin nainen. Kosketusta ja pientä kuhertelua illalla sohvalla tv:tä katsellessa edes. Pitää ehtiä ajatella asiaa ja valmistautua mielessään vähän, että pääsee fiilikseen! :D

Äskettäin meni melkein kaksi viikkoa, ettei meidän taloudessa touhuttu ollenkaan. Aika järkyttävän pitkä aika ilman seksiä, sanon minä! Ihan sai jo vähän ihmetellä, että mikä hitto mua nyt vaivaa. Olin viime päivät joko ollut liian väsynyt tai sitten oli tullut tiuskaistua  toiselle jotakin, jonka jälkeen tunnelma onkin lopullisesti siltä päivältä pilattu. Väsymys ja seksi ei sovi yhteen. Eikä varsinkaan pieni nalkutus likaisista astioista tai kauppaan unohtuneesta maksamakkarasta tunnelman luojaksi.

Eilen ja tänään tämä meidän kuiva kausi onneksi sai loppunsa <3


1 kommentti:

  1. Taitaa noita kuivia kausia tulla jokaisella silloin tällöin, ei siis huolen häivää. :) Itselläni olen huomannut, että tietyssä vaiheessa kiertoa seksi ei kiinnosta kyllä pätkääkään. Yleensä se on ovuloinnin jälkeen, kun mielikin alkaa kärttyillä ja kaikki ärsyttää.

    Minä olen siitä erikoinen nainen, että pidän enemmän siitä, kun mennään suoraan asiaan. En kauheasti jaksa sellaista lämmittelyä ja hiplailua. Varmaankin aivoni tekevät sen lämmittelytyön ja haluankin mielummin mennä vain suoraan asiaan. Vähän ehkä outoa. :D

    VastaaPoista