maanantai 25. maaliskuuta 2013

Nytkö jo ovulaatio?

Tänään kp 10 ja ovistestiin ilmestyi äsken hailakka viiva! Mitä ihmettä?
Edellisessä kierrossa ovulaatio ajoittui kp 12. Sitä edeltävä kp 14. Nämähän vaan aikaistuu koko ajan! Mikä ei kai ole hyvä asia jos limakalvot ei ehdi paksuuntua, jotta munasolulla olisi jotain mihin tarttua?

Siltikin täytynee nämä päivät nyt sitten hyödyntää. Alkoi kuitenkin vähän huolestuttaa.

Olin jo varautunut, että ovulaatio ajoittuu ulkomaanmatkalle, jolle ylihuomenna lähdemme. Nyt ei kai tarvitse huolehtia siitä, ehtiikö hyvissä ajoin hotellihuoneelle tai missä voisi ovulaatiotestin reissun päällä tehdä, kun munasolu irtoanee jo huomenissa...

7 kommenttia:

 1. Hei!

  Oliko toinen viiva siis vain hailakka?
  Ovishan on vasta silloin lähellä, kun viivat ovat vähintään yhtävahvat, joskus testiviiva on jopa vahvempi kuin kontrolliviiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hailakka oli juu, ja kuitenkin suht koht konsentroitunutta oli virtsa kun pidättelin ja olin juomatta pari tuntia. Tänään illasta (eli äsken) tein testin vaikka olin juonut vettä kohtuu hyvin. Virtsa oli melkein kuin vettä, silti tuli NYT vahva viiva! Eli näillä näppäimillä kait mennään :)
   Sitä kun rupeaa googlettamaan aikaisesta ovulaatiosta niin saa tulokseksi vaikka mitä pohdintoja, ettei saleen tärppää kun limakalvot ei ole valmiita hedelmöittymiselle ym. Ehkä sitä miettii liikaa?

   Poista
  2. Hyvältä kuulostaa! Tsemppiä yritykseen.
   On tuo googletteliminen ja miettiminen vaan niin ressaavaa, mutta eihän sitä itelleen mitään voi :D

   Poista
 2. Hui, onpa jännittävää! Kaikkea ei kannata uskoa mitä netissä lukee.. Jokaisen elimistö on yksilöllinen ja luultavasti voi kehittää ihan riittävän limakalvon lyhyemmässäkin ajassa. Onhan jollakin kierto aina tosi lyhyt. Mitä ovistestiä olet muuten käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä se on ajateltava! Olen tilannut netistä liuskatestejä, Sofi One Step -merkkisiä. :)

   Poista
 3. Kiitos tiedosta, olen myös ajatellut testejä tilata.

  Sinulle on myös tunnustus blogissani :)
  http://pienetsuuretaatokset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Jätin Sinulle tunnustuksen blogiini :)

  VastaaPoista