torstai 14. maaliskuuta 2013

Kevättä vatsassa

Onpa jäänyt blogin kirjoittaminen vähälle nyt. Ei oikein jostain syystä ole tullut edes ideoita, mistä kirjoittaa. Niin tasaisen tuntuista arkea, eikä oikeastaan mitään erityistä.

Tämän kierron loppuvaiheet lähestyvät ja toiveet taas nousevat. Olen kuitenkin ollut töiden ja autokoulun vuoksi ajoittain niin kiireinen ja stressaantunutkin, ettei ajatuksille raskaudesta ole ollut edes tilaa. Vaikka kyllä niitä tuntemuksia arvioi ja odottelee kaiken kiireen läpikin.
Viime viikonlopusta asti alavatsaa on kipristellyt kipeästi joka päivä, välillä dpo 11-14. Ajoittain enemmän tai vähemmän. Keväisiä kuukautisia vai kiinnittymistä? Toivotaan todella jälkimmäistä.
Töissä työkaverini on raskaana 20.viikolla ja hän onkin ainut, kelle paljastin viime vuoden lopulla, että alamme yrittää lasta. Hän kysyi eilen uteliaana, että joko on yritys päällä? Siinä sitä sitten juteltiin kaikenlaista raskautumisesta, yrityskerroista, tuntemuksista ja mahdollisista irtoamattomistakin munasoluista. Kyllä se tuntui hyvältä, koska edes hyvän ystäväni kanssa en yrityksestämme ole vielä puhunut. Sai jutella asiasta jonkin yksilahkeisenkin kanssa vaiheeksi kasvotusten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti