perjantai 11. lokakuuta 2013

Toivo elää

Lääkäri soitti tällä viikolla ja kertoi verikokeen tuloksen. Progesteroni -arvo oli 31 nmol/l eli ovulaatio on tapahtunut ja keltarauhastoiminta on sen perusteella normaali.

Ilo tästä tuloksesta tosin vaimeni hiukan kun menkat alkoivat eilen aamulla. Tietenkin, mitenkäs muutenkaan! Lääkäri suositteli yrittämään vuoden loppuun ja käyttämään ovulaatiotestejä joka kierrossa. Jos ei tärppiä kuulu niin sitten katsottaisiin jatkosuunnitelmia vastaanotolla. Kyseinen lääkäri työskentelee myös Felicitas klinikalla eli taitaa olla todella asiantuntija lapsettomuusasioissa. Toivotaan, ettei suurempia toimenpiteitä tarvittaisi tässä projektissa. 

Olen muuten nähnyt paljon vauvaunia viime aikoina. Olen synnyttänyt ja pitänyt vauvaa sylissä ensi kertaa, voi miten todelliselta se tuntuukaan ja herätessä on pakahtuva tunne rinnassa. Sitten sitä yrittää vain nukahtaa äkkiä uudelleen, että uni jatkuisi. Mutta ei se tietenkään onnistu. Yksi uni oli huvittava ja kertoo kyllä myös kaikesta jännityksestä ja epävarmuudestakin. Unessa olimme juuri tulleet kotiin synnytyslaitokselta ja olin lapsen kanssa yksin kotona. Yhtäkkiä huomasin, ettei vauvaa löydy mistään...olin hävittänyt sen! Voi hyvää päivää, mitä unia.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä yritykseen, toivon kovasti, että teillä tärppää vuoden loppuun mennessä! Meillä on tutkimukset kanssa nyt käynnissä, mies vei oman näytteensä tänään ja mulle tehdään maanantaina jotain munatorvikokeita - iiks!

  Ps. unet on kyl välillä eriskummallisia: musta tuli viime yönä lesbo(!)

  VastaaPoista
 2. Älä ota turhia paineita. Me olimme reilun vuoden ilman ehkäisyä sillä asenteella että tulee jos on tullakseen. Nyt sitten tärppäsi ja viikkoja on takana reilut 13. Pidä itsestäsi ja kunnostasi hyvää huolta. Syö monipuolisesti ja nauti nyt tästä hetkestä. Kyllä se haikara teillekin vielä tulee käymään :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! <3
  Olen jo tovin seuraillut blogiasi ja viimeviikolla oli pakko alkaa itsekin kirjoittaa tuntemuksia lapsettomuudesta ja haaveista blogin muotoon. Toivotaan, että meillä nappaisi ennen vuoden vaihtumista!
  -Ananas-
  http://ikuisestikaksin.vuodatus.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella! :) Tärppionnea paljon teillekin!

   Poista
 4. Toivotan kovasti tsemppiä! <3 Löysin blogisi ihan sattumalta,jonkun toisen blogista ja päätinkin liittyä lukijaksi. Täälä myös pienokaisesta haaveiltu pian puolitoista vuotta. Tutkimuksiin mennään ensi vuoden tammikuussa,kun tulee se puolitoista vuotta yritystä. Pettymyksiä on tännekkin tullut joka kuukausi,mutta toivo on kova,että jonain päivänä itsekkin voisi vihdoin iloita siitä kahdesta viivasta ja saada se oma pienokainen syliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä hetkeä niin ajattelee ja toivoo joka kuukausi...eiköhän se tuplaviiva ilmesty pian meillekin! :) Tsemppiä paljon Sinullekin, lisäsin blogisi listaani :)

   Poista