perjantai 11. huhtikuuta 2014

Väsyneet silmät valvomaan jää

Blogini puolella on ollut viime aikoina yhtä hiljaista kuin  päässäni. Kaiken vauvanhankintaan liittyvän suhteen on niin nuutunut olo. Laskeskelen mielessäni aika ajoin päiviä hyvän ystäväni laskettuun aikaan, miettien, miltä se voisi tuntua jos odottelisinkin omaani. Mutta kun en odota. Vatsa tuntuu kuin tyhjältä kammiolta, jossa alkaa kasvaa hämähäkinseittejä ja könnikello nurkassa lyö merkiksi muutaman kerran menkkojen alkamisen kunniaksi. Hoh. 
Jotenkin kaikenkaikkiaan puuduttavaa oloa siis viime ajat. Ei vaan jaksa uskoa ja makuuhuoneen puolella halut ovat minimissään. Johtunee tosin lähipiirin (äitini) sekoilusta, joka jatkuu edelleen ja siitä olen varmaan saanut taas vuosisadan alitajuisen stressivaihteen päälle. Elohiiri ainakin nykii silmässä jo toista viikkoa. Siitä yleensä tiedän, että nyt piiputtaa.

Yk 18 on nyt meneillään. Kiertokuulumisista sen verran, että tämä kierto on ollut aivan sekaisin. Olen ollut vähän huolissani. Ovulaatiopäivänä kp 12 nimittäin alkoi verinen välivuoto, joka kp 13 - 15 yltyi ihan kunnon vuodoksi. Kirkasta verta ja hyytymääkin. Kivutonta tosin, joten jätin ajatuksen mahdollisesta keskenmenosta. Pahin vuoto lakkasi parissa päivässä ja nyt on tuhruteltu siitä lähtien. Pitäisi varata aikaa gynelle, toivottavasti tämä oli vain jotain hormonien temppuilua, eikä mitään vakavampaa. Menkkojenkin pitäisi parin päivän päästä taas alkaa.

Ps. Jottei nämä postaukseni olisi aina niin masentuneita ja apaattisia, niin voisin esitellä/hehkutella vauvanvaateostoksia tammikuulta joku päivä. Enpä ole hypistellyt niitä pitkään aikaan.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli aika samassa yritysvaiheessa lähes täsmälleen samoilla kiertopäivillä vastaavaa vuotoa. Gyne sanoi siitä, että kuulostaa varhaiselta keskenmenolta (vaikka minäkin olin kivuton), mutta asiaa ei kuulema ollut tarvetta "varmistaa". Oli jos oli ja ei ollut jos ei ollut... Tyypillistä...

  Parempia oloja siihen suuntaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kamalalta ajatukselta, että jospa se olikin varhainen keskenmeno. Mutta niitähän varmasti tulee useammallekin. Mutta noin se täytyy nyt ajatella, että oli jos oli ja ei jos ei. Teinpä nimittäin testin yhden vuotopäivän jälkeen (kaapissa oli meinaa vanhenemassa yksi testi; kuvittele... VANHENEMASSA!!:D) ja negahan se oli (tietysti). Ehkä parempi, ettei edes ajattele sitä mahdollisuutta, että olisikohan se päivää ennen näyttänyt plussaa.
   Mutta kiitos, eiköhän nämä olot ja mieli tästä kevään mittaan kohene! Auringovaloa ja kohti kesää :)

   Poista
 2. Mulla on tuollaisia välivuotoja ja olen menossa laparoskopiaan, jotta nähdään onko endometrioosia. Välivuodot mulla on kivuttomia, kuukautiset sitten taas kivuliaat.

  VastaaPoista
 3. Kuulisin mielelläni, mitä sinulle kuuluu. Olen kevään verran täällä käynyt katselemassa ja toivon, että palaisit bloggailemaan. Itselläni yritystä kestänyt noin saman verran kuin sulla.

  Tsemiä kaikkeen!

  VastaaPoista