sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Liikaa

Uusi viikko ja huomenna alkaa jo joulukuu. Aika juoksee ja alkaa tosiaan se joulu lähestyä, jolloin minun piti olla raskaana. Eihän tuota vielä tiedä, mutta näin oireettomana odottelen menkkoja tosiaankin alkavaksi. Usko ei tahdo nyt riittää plussaan. Ei auta kuin odotella. Muutenkin tiedän, että tästä viikosta tulee raskas. Läheinen kuoli yllättäen äskettäin ja ensi lauantaina olisi hautajaiset. Yhden elämä loppuu ja yhtä yritetään saada alulle. Elämä on niin arvaamatonta ja kummallista. Tuntuu, että tälle viikolle ajatuksia ja sulateltavaa on tulossa aivan liikaa. 

Huomenna kp 28. Alavatsaa juilii lievästi ajoittain. Ei mitään muuta kummempaa. Lugesteronien laitto loppui lauantaina. Olikohan tämä hoitokierto sitten tässä menkkoihin lopulta päättyen. Vessassa käyminen pelottaa ja valkovuodon tulo saa jännittämään joka kerta. Tekisi mieli tehdä testi huomenna, mutta turha kai tuhlata testiä. Onhan tuo kierto välillä venynyt 30 päiväänkin joten odotellaan. Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin tällaisen jännäys -postauksen kirjoitettuani menkat alkavat jo samana päivänä. Hoitaja soittaa viikon päästä ja kysyy, miten meni. Kunpa olisi iloisia uutisia kerrottavana. Ei sitä osaa edes kuvitella.

2 kommenttia:

  1. Mulla on vaihdellut menkkojen alkaminen Lugesteronin jälkeen. Kerran alkoi heti seuraavana päivänä lopetuksesta ja seuraavalla kerralla meni viikko. Ehdin sitten testailla jokusen kerran ja negaa näytti. Nämä oli kyllä pakastetun alkion siirtoja, eikä inssejä.

    VastaaPoista
  2. Otan osaa :( Kyllä lapsettomuudesta ja hoidoista aiheutuu jo ihan tarpeeksi stressiä, ja sitten kun päälle tulee muita raskaita asioita niin tuntuu että kaikkea on vain liikaa. Pidän peukkuja että saat kaikesta huolimatta yllättyä iloisesti tässä kierrossa <3

    VastaaPoista