torstai 12. joulukuuta 2013

Flunssan kourissa

Minä, joka sairastan hyvin harvoin, onnistuin sitten saamaan flunssan. Tietysti kuitenkin sen tasoisen, että juuri ja juuri taidan olla työkykyinen eli tänään olisi vääntäydyttävä yövuoroihin. Eilinen meni saikkupäivää viettäessä sohvan uumenissa. 
Iltaa kohden olo hieman parani ja täytyi tietysti flunssaa uhaten purkaa viimeisiä laatikoita ja järjestellä tavaroita muuton jäljiltä. Löysin muovipussin, jossa oli kaikki langat ja neulepuikot, mukanaan valmiit pikkusukat, lapaset ja body. Keskeneräinen pieni villatakkikin. Ja pienet kengät ym. Niitä hypistelin sohvalla tovin ja neulomisintokin alkaisi taas heräillä. Kirjalaatikosta löysin "Lapsen kanssa" -kirjan, jonka ostin kirjaston poistomyynnistä sekä kirjan "Isä syntymässä", joka oli ihan pakko ostaa kirpparilta ajatuksella, että aion tehdä sitten joskus miehelle isyyspakkauksen :) Tuonne ne sujahtivat lipaston laatikkoon kaikki vauva-aiheiset jutut. Salainen laatikko, jonka sisältö kertoo siitä, mitä niin kovasti toivotaan.

Katselin eilen Yle Areenan kautta "Teiniäidit" -sarjaa. Roosan vauvan selviytymistä on mielenkiintoista seurata ja Demi vaikuttaa ikäisekseen kypsimmältä. Ja taisi olla jopa kaikista nuorinkin. Siinä mielessä ikä ei kai vaikuta siihen, miten lapsesta osaa huolehtia; mutta ovat nuo kaikki kyllä niin nuoria, hyvänen aika. Jaksoja katsellessa mietin omaa 27-vuoden ikääni, olenpas minä vanha ja lapsetonkin vielä! Ja jos noilla on jo muksut, niin eikö minulla ole jo näin ikäloppuna kiire? Ei kai sentään. Vuosi olisi vielä aikaa siihen ikään, johon mennessä olen aina toivonut ensimmäisen lapsen saavani. Mutta kaikkihan ei aina mene toiveiden mukaisesti.

3 kommenttia:

 1. Hei Sofia, täällä toinen samanikäinen "ikäloppu" kirjoittelee ;) Itse aina ajattelin että saisin ensimmäisen lapseni 26-vuotiaana. No, se juna ehti mennä jo... Hurja ajatus että periaatteessa meilläkin voisi olla jo yli 10-vuotias lapsi jos silloin suhteen alkuaikoina olisi heti ruvetty yrittämään. Olisikohan silloin onnistuttu helpommin? Onneksi tuttavapiirissä juuri 38-vuotias nainen raskautui ihan toisesta yrityskierrosta, joten toivoa kai on iän puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kai voi sanoa että tässä kiirus vielä olisi :) Työkaveri kertoi juuri kuinka hänen 40v. ystävänsä on juuri raskaana, ensimmäistä kertaa. Toivoa antavia uutisia.

   Poista
 2. Hei, uusi lukija ilmoittautuu ja heitin sulle heti haasteen blogissani :)

  http://kuumekasvaa.blogspot.fi/

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista