torstai 27. joulukuuta 2012

Kaiken alku ja juuri

Olen jo kuukausia selaillut internetistä erilaisia kirjoituksia perheen perustamisesta, raskaudesta ja siihen liittyvistä aiheista. Kummallista kyllä, en vielä vuosi takaperin osannut edes ajatella "hurahtavani" näin, mutta ehkä se on ihan luonnollista ikäiselleni. Luonto kutsuu?
 Erityisesti tulevien äitien "vauvakuume-blogit" ja kirjoitukset ovat olleet ahkerassa selailussa. Monet niistä ovat olleet suureksi avuksi nyt kun aihe on tullut ajankohtaiseksi myös omassa elämässäni.
Siksipä ajattelin aloittaa itsekin blogin kirjoittamisen matkasta äitiyteen; ajatuksella, että siitä voisi joku saada samalla tavoin iloa ja tukea. Ehkä jopa vastauksia moniin kysymyksiin, varsinkin kun tuleva raskauteni ei tule olemaan mikään tavanomaisin; epilepsiaa sairastavana raskaudessa tulee olemaan erityistä huomioitavaa. Eli varsinkin epilepsiaa sairastavien, raskautta suunnittelevien, toivon saavan tukea kirjoituksistani.

Koska kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntä, niin oman blogin aloitus tuntuu nyt hyvältä. Ja kun kirjoittamiseen yhdistetään vielä taltiointi tärkeästä ja varmasti ihanasta matkasta kohti äitiyttä niin mikäs sen parempaa.

Tästä se sitten alkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti