maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi

Tänään juhlitaan uutta vuotta hyvien ystävien kanssa. Mieheni juhlii uutta vuotta erillään omien ystäviensä kanssa ja pari päivää on minun täytynyt kiukutella kun olisin halunnut viettää uuden vuoden yhdessä. Kiukun ja naurun sekaisin tuntein todettiin kuitenkin, että josko ei haittaa, että tämä uusi vuosi ollaan erillään; tulevat uuden vuodet menevät kuitenkin aivan eri merkeissä. Rauhallisesti yhdessä ja ehkä, jos luoja suo
                                       sen oman pikkuisen kanssa?

Olen höpsöttänyt menemään vauva-ajatusteni kanssa nyt viime päivät. Eilen kävin hakemassa apteekista raskaustestejä varalle. Tunsin kummallista onnea kun seisoin apteekin kassalla testipakettien kanssa, olen ostanut sellaisen joskus monta vuotta sitten ja aivan eri ajatuksella. Nyt tuloksesta odottaa sitten aivan päinvastaista. Mieli oli keveä kun astelin kotiin ja vein testit kylpyhuoneen kaappiin odottelemaan; ehkä niille pian jo tulisi tarvetta.
Ostin apteekin oman testin ja lisäksi kaksi ClearBlue -digitaalista testiä. Ovulaatiotestejä vain vilkuilin ja jätin ne hyllyyn. 

Nyt ollaan siis valmistauduttu vuoden alkuun. Uudenlaisen vuoden. En ole kertonut kellekään raskautumisyrityksistämme, enkä kerrokaan. Uskon, että hiljaa hyvä tulee ja liialla hehkutuksella sen vain pilaa. Kaikessa rauhassa siis eteenpäin.

Toiveikasta ja Onnekasta Uutta Vuotta 2013! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti