lauantai 29. joulukuuta 2012

Uutta savutonta aikaa odotellessa

Talvisen haikea tämä päivä. Lomalaisen pää alkaa mökkihöperöityä, eli tänään kipin kapin ulos lenkille :)

Joululoman viettoa jatkuisi 2.1 asti, eli uutta vuotta ehtii vielä juhlistaa vapailla. En ole mahtanut mitään ajatukselle, että "tää on ehkä vika kerta kun otan skumppaa". Että jos tammikuussa jo tärppäisikin, mikä on tietty aina mahdollista. Mutta olen tietoinen, että usein se lapsi voi tulla vasta useamman kierron päästä. Uutta vuotta täytyy nyt kuitenkin juhlia oikein kunnolla. Uuden ajan alku!

Tupakkaa olen vielä polttanut, yritys on kova vähentämisen suhteen ja uuteen vuoteen se sitten saa loppua. Nikotiinipurkkaa on iso paketillinen odottamassa, työterveyshuollosta vieläpä maksutta saatuna! Ja työkaverin kanssa ostettiin kimpassa sähkötupakat, oikestaan jo kesällä, mutta eihän siitä mitään tullut. Tähän lopetukseen se on kyllä ihan käypä väline jos tulee oikein kova tuska. Partsille vaan sen kanssa.
Raskauden suhteen ei onneksi vielä tarvitse olla huolissaan polttamisesta, kierto on vielä alkupäässään ja ehkäisy päätettiin jättää tosiaan tässä kuussa pois.

Olen ehkä tullut isääni, että kaikki mitä elämässä tekee niin tekee sitten kunnolla. Ja riippuvuudet on ihan maksimaalisia. On ihan älytöntä, että välillä tuntuu että jää ikävä tupakointia; syöpäkääryleitä! Isä lopetti tupakoinnin pari kuukautta sitten, ja kertoi että nyt tupakansavu haisee hirveälle eikä voi ymmärtää miksi on polttanut. Todennäköisesti minä koen saman.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti