lauantai 5. tammikuuta 2013

Yk 1 Kp 14

Ovulaation pitäisi ajoittua tälle viikonlopulle. Testejä en ole tehnyt eli en varmaksi tiedä oviksen tarkkaa ajankohtaa.

Kp 14 on menossa ja tänään tuli aamulla pientä ruskehtavaa vuotoa. Ja eilisillan alavatsalla oli menkkamaista jomotusta, ei kuitenkaan ihan samanlaista. Ehkä nämä ovat ovulaatio-oireita, vai voisiko jo nyt kp 14 vaiheilla olla kiinnitysmisvuotoa? Mulla ei ole KOSKAAN ollut ovulaatiosta mitään tuntemuksia ja kuukautisetkin ovat hyvinkin säännölliset 28-29 pvää. Voiko olla?

Peitto on heilunut kyllä ahkeraan viime päivät, varsinkin tätä viikonloppua lähestyttäessä. Ehkäisy jäi pois paria päivää ennen edellisiä menkkoja joulukuun loppuvaiheilla. Ja itseasiassa menkkojen aikaankin oli yksi touhukerta. Senkin vuoksi  iskee väkisinkin tähän vauvakuumeiseen mieleeni, että olisiko niistä jo tärpännyt? Kun eihän niitä "varmoja päiviä" ole olemassakaan, sanoo kuulemani vauvatarinat.

Argh. Tämä täyttää nyt ajatukset.
Ja jotenkin sellainen suuri into puskee päälle, mutta pitäisi rauhoittua. Olen aina tällainen into-pinkeilijä. Ehkä lähden ulos lenkille tuulettamaan ajatuksia. Kun ei niitä raskaustestejäkään vielä pariin viikkoon tehdä. Ellei sitten jotain oireita ilmene.

Ps. Tämä on jo viides päivä ilman tupakkaa! Tuntuu jo nyt helpommalta hengittää ja ruokakin maistuu paremmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti