maanantai 14. tammikuuta 2013

Neulontavillitystä

Tänään oli ihan pakko käydä hakemassa uudet puikot ja ihastella citymarketissa kauniin värisiä lankoja. Seitsemällä veljeksellä on aivan ihania raitalankoja pastellisävyissä ja sellaista oli pakko saada. Toiseksi keräksi ostin yllättävän kivan väristä harmaata. Eipä sitten ollut vaikea arvailla, että minkä aihepiirin neulontaa olisi luvassa ;) Kauhealla kiireellä siis vipelsin kotiin ja googlettamaan hyvää neulonta-ohjetta. Ja mitä kaikkea netistä löytyykään, ihania neulekuvioita villasukkiin ja pieniin villatakkeihin!
Joutuu ehkä siis ostamaan lisää lankaa ja yrittämään sitä villanuttua jossain vaiheessa.

Mies kun tuli illansuussa kotiin ja näki minut neulomassa sohvalla, totesi hymyillen: "No nyt se sitten aloitti. Kohta on laatikot täynnä pikku sukkia ja lapasia".

Illan tuotos, ensimmäinen vauva-lapanen

4 kommenttia:

 1. Oi, miten suloinen! Ja näyttää hyvän kokoiselta pienelle. Montaako silmukkaa käytit tässä? :)

  VastaaPoista
 2. 24 silmukkaa eli 6 per puikko. Näytti ja tuntui tosi pienelle määrälle, mutta siitä tuli juuri hyvän kokoinen. Neulon tosin aika väljää aina vaikka kuinka yrittäisi tehdä tiivistä jälkeä :)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu! Meillä ollaan samoissa tunnelmissa, yritystä on toki ollut jo syyskuusta alkaen. Oma blogini ei ihan kauheasti ole (ainakaan vielä) tätä vauvantekopuuhaa sivunnut, mutta kyllä se ajatuksissa on IHAN KOKO AJAN :)
  Oon muuten käyttänyt tuota lapasohjetta useammille ystäville, antanut vauvalahjaksi - isoja hittejä ovat olleet joka kerta! :) Täällä viimeisimmät: http://elisanelamaajatuunauksia.blogspot.fi/2013/02/viemisia-pienelle-prinssille.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain seurailemaan :))
   Ihana pipo! täytynee itsekin kokeilla pipon neulomista kunhan tuo villanuttu ensin joskus valmistuu. :)

   Poista