keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Minulle on postia

Ovulaatiotestit odottivat postilaatikossa tänään töistä tullessa. Jihuu!

42 kpl tuli niinkuin pitikin, kauhean pienissä pakkauksissa ja läpi kun tunnusteli niin hyvä, että liuskaa edes paketista löysi. Enpä tiennyt, että ne on noin pieniä testejä!

Mukana tuli taulukko, josta näkee kierron perusteella, milloin testaaminen kannattaa aloittaa. Kun laskin viiden edellisen kuukauden kierroista keskiarvon niin kiertoni olisi virallisesti nyt 26 vrk. Testaamisen aloituspäiväksi tulee siis 9 kiertopäivä, eli ensi lauantai. 
Ehkä eniten tässä mietityttää ohje, jonka mukaan testi pitäisi suorittaa joka päivä samaan aikaan klo 10-20 välillä. Ja mielellään vähentäen juomista 2h ennen testiä. No tuo juomattomuus kyllä onnistuu ihan automaattisesti kun olen töissä (hyvä jos juomaan muutenkaan ehtisi), mutta miten sen testin töissä suoritan joka päivä? 
Onneksi virtsanäytekippoja sairaalassa ainakin riittää ja ainahan voin sanoa, että kävin ottamassa virtsatie-infektio testin, joita meillä tekee joskus hoitajatkin itselleen :D Ihmetystä voi tietty alkaa herättää kun näytekippoja alkaa olla roskakorissa joka päivä, haha. Ehkä otan testausajaksi klo 16 niin ehdin ainakin aamuvuorosta  kotiin testaamaan.

Ensimmäisen yrityskerran pettymys on jo tipotiessään, ja pian pääsee toinen yrityskerta kunnolla käyntiin! 
Jesh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti