tiistai 21. tammikuuta 2014

Kp 28 ilta

Niin vain tämäkin päivä meni iltaan eikä menkkoja ole kuulunut vaikka pientä kipuilua on jo ainakin kolmatta päivää.
Päällimmäiset oireet: Alavatsaa nipistelee, ei ollenkaan menkkamaisia kouristeluja vaan nuppineulamaisia pistoksia, välillä painottuu oikealle puolelle josta säteilee selänkin puolelle. Ylösnoustessa pari kertaa huimaillut, päässä humahti oikein kunnolla. Tänään kipeytyivät rinnat, erityisesti vasen (?), joka on niin arka että rintaliivien pukeminen tuntui mahdottomalta. Kireiden housujen pukeminen tuntuu pahalta, en jotenkin kestä puristusta alavatsalle nyt ollenkaan. Jännä tunne, että jotakin kummaa on nyt tekeillä ...

Voi että toivon niin, ettei tämä olisi vain mielikuvitusta! Teen huomenna aamulla testin jos vuoto ei ala siihen mennessä.

----------------------------

Edit seuraava aamu klo 11:30: Heräsin viime yönä TAAS klo 02 aikaan enkä saanut enää unta, valvoin siis jo toisena yönä sinne aamukahdeksaan, jolloin aivot päättivät, että nyt nukutaan. Sitten soikin kello. Liekkö jännityksestä vai mistä, yleensä nukun kuin ruusunen enkä herää hyvin herkästi. Kuitenkin...tein testin yöllä ja se oli puhdas negatiivinen. Nyt sitten jännätään tämäkin päivä, Kp 29. Pelkkää valkovuotoa aamusta onneksi, jatkuisipa tämä!


5 kommenttia: