maanantai 20. tammikuuta 2014

Malttamaton

Ajoittainen paineen tunne alavatsalla jatkuu tänäänkin. Menkkoja ei kuulu. En tiedä...on vaan joku tunne. Hain apteekista äsken pari testiä ja odottelen seuraavaa vessareissua. Itkettää jo valmiiksi. Pessimisti ja hölmö haaveilija kamppailevat mielessä.

Edit: Testitulos Predictor early:lla negatiivinen. :(

4 kommenttia:

 1. :(, voihan kurjuus! Kuulosti jo niin lupaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Oli tunne niin voimakas, että varmasti viiva saa kaverin. Jos ei menkat pian ala niin testaan uudelleen.

   Poista
 2. Mikä kp sulla siis nyt onkaan? Itse sain kaksi viivaa vasta kp 31/29 ja silloinkin tuli testiajan jälkeen ja näkyi hyvin himmeästi vain kirkkaassa valossa kun ikkunalaudalla oli. Ja siitä sitten vahvistui hitaasti, mutta varmasti, koskaan ei kuitenkaan kontrolliviivan vahvuiseksi ja nyt rv18. Eli älä vielä kokonaan menetä toivoa! Kropat näemmä toimii miten milloinkin ja ei aina samalla kaavalla kuin keskimäärin muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kp 28, eilen siis tuon testin tein. Menkat loistavat poissaolollaan ainakin vielä. En olekaan vielä toivoa menettänyt, huomenna testiä uudelleen ja jos negaa niin odotellaan taas pari päivää :)

   Poista